Drugi krug vaučera - Pitanje koje muči i ugostitelje i korisnike vaučera

Jedna od gorućih tema u ovom trenutku je drugi krug vaučera za odmor, koji je podjednako važan i za ugostitelje i za korisnike vaučera. Iako tačan datum i vreme puštanja ovog drugog kruga još uvek nisu poznati, prethodna praksa poslednjih devet godina pokazuje da su dodatni vaučeri uvek bili dostupni kako bi što veći broj zainteresovanih građana mogao da ih dobije.

Otkrijte novi način promocije vaših smeštajnih kapaciteta!

Otkrijte novi način promocije vaših smeštajnih kapaciteta uz pomoć eBooking Srbija! Da li ste spremni da maksimalno iskoristite online prostor za reklamu vašeg smeštaja? Registrujte se na našoj platformi i promovišite svoje smeštajne kapacitete potpuno besplatno na najposećenijem sajtu za rezervacije smeštaja u Srbiji.

Sokobanja lider za turističke vaučere

Sokobanja je i dalje neprikosnoveni lider kada je reč o turističkim vaučerima koje deli Vlada Republike Srbije. Na svečanom otvaranju Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nagovestio je dodatnu podršku u vidu novih vaučera za odmor.

Kako do VAUČERA za subvencionisani odmor u Srbiji u 2024.godini?

Kako do VAUČERA za subvencionisani odmor u Srbiji je često postavljeno pitanje na koje skoro da svi znamo odgovor jer je ovo deseta turistička sezona sa upotrebom vaučera. Prvih 100.000 vaučera je otišlo u rekordnom roku za svega nekoliko sati, i svi sada očekuju drugi krug a nadamo se da će to biti uskoro kako je već i najavljeno.

USKORO NOVA TURA VAUČERA!

Ministar finansija, Siniša Mali, nedavno je dao izjavu da će biti dodatnih vaučera, ali je predsednik Aleksandar Vučić taj koji će detaljnije govoriti o ovom pitanju.

NEVEROVATNO! PODELJENO JE SVIH 100.000 VAUČERA!!!

Upravo smo svedočili fenomenalnom uspehu u Srbiji! Resorno ministarstvo turizma i omladine je nedavno objavilo program subvencionisanog odmora u Srbiji i interesovanje gradjana je bilo nezapamćeno. Danas, na svim šalterima J.P Pošte Srbije, počelo je prijavljivanje za ovaj program, a neverovatno, svih 100.000 vaučera je podeljeno već do 10 časova ujutro!