Brvnare MONT - idealno mesto za miran odmor na Zlatiboru
Brvnare MONT su smeštene na jednom od najlepših delova Zlatibora, udaljene oko 1.100 metara od centra grada. Ovaj rajski kutak okružen je borovom šumom koja pruža dodatni osećaj mira i tišine. Za sve one koji žele da pobegnu od svakodnevnog stresa i uživaju u prirodi, Brvnare MONT su pravo mesto.  Od samog dolaska, osetićete atmosferu koja vas uvodi u drugi svet. Sve što vas okružuje podseća na jedinstven spoj tradicije i modernog dizajna. Smeštaj se sastoji od različitih tipova brvnara, pa možete odabrati onu koja najviše odgovara vašim potrebama i željama.
Brvnare MONT su pažljivo osmišljene kako bi pružile udobnost i komfor svakom gostu. Enterijer je uređen sa posebnom pažnjom, tako da ćete se osećati kao kod kuće. Opremljene su svim potrebnim sadržajima, uključujući kuhinju, kupatilo, udobne krevete i prostranu terasu. Takođe, tu su i dodatni sadržaji poput peći na drva, plazma televizora i besplatnog Wi-Fi pristupa kako biste se osećali potpuno zadovoljno.
Zlatibor je poznato turističko mesto koje privlači hiljade ljudi svake godine. Pored prelepog prirodnog okruženja, ovo mesto nudi i brojne atrakcije i aktivnosti za posetioce. Ukoliko želite da istražite okolinu, Brvnare MONT su odlična polazna tačka za obilazak obližnjih znamenitosti. Planina Tara, prirodni rezervati, mnogobrojni vidikovci i jezera su samo neke od destinacija koje vredi posetiti.
Za sve one koji su ljubitelji zimskih sportova, Zlatibor nudi raznovrsne mogućnosti za skijanje, snowboarding i sankanje. Svoj boravak na Zlatiboru možete iskoristiti za uživanje u ovim aktivnostima i stvaranje predivnih uspomena sa porodicom ili prijateljima.

 

Kontakt: 066/236336, mail;   zlatibormont@gmail.com


Brvnare Mont 1

Brvnare MONT 1 su pažljivo osmišljene kako bi pružile udobnost i komfor svakom gostu. Enterijer je uređen sa posebnom pažnjom, tako da ćete se osećati kao kod kuće. Opremljene su svim...

Brvnare Mont 2

Brvnare MONT 2 su pažljivo osmišljene kako bi pružile udobnost i komfor svakom gostu. Enterijer je uređen sa posebnom pažnjom, tako da ćete se osećati kao kod kuće. Opremljene su svim...