Turistička agencija Genije Travel iz Vrnjačke banje poziva sve zainteresovane kategorisane stanodavce da se prijave radi slanja dokumentacije za šemu dodele vaučera u narednoj godini.

Turistička agencija Genije Travel  poziva sve zainteresovane kategorisane  stanodavce  da se prijave radi slanja dokumentacije za šemu dodele vaučera u narednoj godini.

Prijavom svojih kategorisanih objekata naši stanodavci stiču pravo na potpuno besplatnu reklamu smeštaja na našem specijalizovanom i veoma posećenom sajtu za vaučere. (www.vaucerisrbja.com)

Portal Vaučeri Srbija je proteklih godina beležio rekordne posete i veliki procenat zainteresovaih gostiju informiše se upravo prako ovog portala. Naša turistička agencija će vam pomoći da brže i lakše dodjete do svog cilja, to jest zadovoljnog gosta.

Sve ovo možete i sami proveriti ako na pretraživaču GOOGLE ukucate bilo koju reče vezano za vaučer, npr: "vaučeri 2018", "vaučeri za odmor u Srbiji", "kako do vaučera", "smeštaj sa vaučerom u Srbiji" itd....

Za sve informacije možete doći lično u agenciju svakog radnog dana od 08h-16h ili pozvati na brojeve telefona:

PROVERITE ZAŠTO SMO NAJBOLJI!!!

U cilju podsticanja razvoja domaćeg turizma, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija četvrtu godinu za redom je objavilo akciju za korišćenje besplatnih vaučera na teritoriji Republike Srbije. Gradjani će na raspolaganju imati 80.000 vaučera za subvencionisani odmor, u vrednosti od 5.000 dinara.

Prijavljivanje gradjana za boravak od najmanje 5 noćenja počinje od 01. januara i trajaće sve do 15. oktobra naredne godine. Vaučeri se mogu iskoristiti najkasnije do 20. novembra. Preuzimanjem besplatnih vaučera za smeštaj u Srbiji gradjani dobijaju mogućnost da veoma povoljno obezbede sebi odmor i trenutke za pamćenje.

Prijava zainteresovanih stanodavaca koji ispunjavaju sve potrebne uslove za realizaciju šeme dodele vaučera krenula je 19. decembra 2017. Ministarstvo će prvu listu objaviti 29. decembra i jednom nedeljno sa novopristiglim prijavama je ažurirati.