Vauceri za odmorNa jučerašnjoj svečanosti u Domu omladine povodom 55 rođendana UEPS-a, ...

Na jučerašnjoj svečanosti u Domu omladine povodom 55 rođendana UEPS-a, Turističkoj organizaciji Srbije (TOS) uručena su dva priznanja Udruženja za tržišne komunikacije (UEPS). U prisustvu nagrađenih, agencija, klijenata, predstavnika komora, članica i prijatelja Udruženja, medija i ostalih brojnih zvanica Turističkoj organizaciji Srbije nagrađena je u sledećim kategorijama:
– Zlatno priznanje za Najbolji štand i sajamski nastup
– Bronzano priznanje za internet marketing kampanju “My Serbia”

Štand TOS-a na Beogradskom sajmu turizma 2015. je proglašen najboljim štandom na svim sajamskim manifestacijama u zemlji. Zlatno priznanje za najbolji sajamski nastup TOS-u je dodeljeno za štand na 37. Beogradskom sajmu turizma, koji je urađen u saradnji sa kompanijom BeoExpo.

Prvi put jedna državna institucija prepoznata kao jedna od najuspešnijih na polju internet marketinga, među veoma jakom konkurencijom. TOS je osvojim Bronzano priznanje u kategoriji Internet marketing kampanja za kampanju “My Serbia”. U okviru ove kampanje, internacionalno poznati i uticajni blogeri boravili su u Srbiji dve nedelje, tokom kojih su prenosili svojim pratiocima na društvenim mrežama i blogu utiske iz Srbije.

Za potrebe sumiranja svih sadržaja iz kampanje, kreiran je i internet stranica www.my.serbia.travel. Kampanja je sprovedena u saradnji sa agencijom HomePage.

Izvor: Srbija.travel