Turistička organizacija Beograda od 20. do 21. januara predstavlja kongresnu ...

Turistička organizacija Beograda od 20. do 21. januara predstavlja kongresnu ponudu naše prestonice na Međunarodnoj kongresnoj berzi jugoistočne Evrope „CONVENTA 2016“ u Ljubljani. Predstavnici TOB-a i Kongresnog biroa Beograda će poslovnim posetiocima berze predstaviti kongresnu industriju našeg grada kroz unapred zakazane sastanke sa klijentima iz celog sveta.

„CONVENTA“ se održava po sedmi put u Kongresnom centru u Ljubljani i okuplja predstavnike kongresnih biroa, agencija i hotela iz zemalja regiona jugoistočne Evrope, i stotine kupaca iz celog sveta koji planiraju da organizuju poslovne skupove u našem regionu.

Tokom „CONVENTA 2016“-e održaće se i dodela nagrada Kongres magazina za TOP 10 kongresnih destinacija u 2015. godini / MEETINGS STAR 2015, na čijoj je listi Beograd na trećem mestu. Lista TOP 10 kongresnih destinacija je objavljena u oktobru prošle godine, kada je Beograd u konkurenciji od 60 kongresnih destinacija dobio visoku ocenu – 4,45, i nalazi se ispred Atine, Budimpešte, Zagreba, Ljubljane, Varšave, Krakova i Bratislave.

Nagrada će biti uručena Tijani Maljković, sekretaru za privredu Grada Beograda

Izvor: Srbija.travel