Surčinci pokazuju „Veliko srce“ prvog dana Nove godine u parku ...

Surčinci pokazuju „Veliko srce“ prvog dana Nove godine u parku u centru Surčina kada će izaći umetnici prikazujući svoje veštine i akrobacije, animirati posetioce i prolaznike, gde ćemo svi zajedno podeliti radost igre, karnevala i vere u lepše sutra i srećnu Novu godinu. Raznovrsni ulični animatori, artisti, zabavljači, muzičari i glumci, zabavljaće i uveseljavati sve one koji će radost prvog jutra u Novoj godini podeliti sa drugima.

Najveća radost tog dana je humanitarna akcija koja će svojim darovima pomoći najugroženijoj i najosetljivijoj, ali najdragoceniojoj kategoriji stanovništva-deci. Ove godine prikupljena sredstva namenjena su Predškolskoj ustanovi Surčin- za sve objekte na teritoriji opštine. JP za sport i rekreaciju i Kulturni centar Surčin su pokretači ove akcije, a za sprovođenje su zaslužni privrednici Surčina i Beograda, koji svojim donacijama realizuju ceo projekat i doprinose uspehu ove manifestacije.

Svi posetioci mogu postati prijatelj manifestacije doniranjem novčanih sredstava u humanitarnu kutiju koja će biti postavljena tog dana na manifestaciji.

 

Izvor: Srbija.travel