Sobe i apartmani Vučić je prezentacija apartmana, studia i soba u Sokobanji koji se izdaju tokom cele godine a najviše u periodu od maja do oktobra meseca kada je i turistička sezona u Sokobanji. Smeštaj Vučić se nalazi na dve lokacije. Prva lokacija je u ulici Nikole Pašića br. 48 a druga je u strogom centru Sokobanje iza Miloševog Konaka na 25 metara od mermernog šetališta, i 50 metara od Amama (turskog kupatila i inhalatorijuma). U ponudi imamo: dva trokrevetna studia ( Plavi i Narandžasti), tri dvokrevetna studia (Zeleni, Konak 1, Konak2), jedan apartman sa dve spavaće sobe i tri sobe II kategorije sa zajedničkim kupatilom odnosno to može biti i jedan veliki apartman sa tri spavaće sobe koji se nalazi na trećem spratu naše porodične kuće Vučić.

Svi naši smeštajni kapaciteti su opremljeni kuhinjom, kupatilom, kablovskom TV, wireless internetom, terasom i parkingom za automobil a takodje su kategorisani od strane turističke nadležne inspekcije u Sokobanji. Kontakt: 062 276 450 i 063 8870 627


Apartman STIL

Apartman STIL se nalazi u prizemlju porodične kuće Vučić i veličine je 48m2 i terasa od 20m2 sa garniturom za sedenje. Apartman je potpuno nov.