Apartmani Randjelović Sokobanja

Apartmani Randjelovic Sokobanja


Apartman Aleks - Sokobanja

Apartman Aleks SokobanjaВила “Градашница” смештена је у еколошки очуваном амбијенту у насељу Градашница,у Сокобањи, недалеко од црквице Огњене Марије, од које је удаљена 500 м. Од центра Сокобање је удаљена 1,9 км, а од „Аква парка“ свега 800 м.

Боравак у Вили “Градашница” пружа могућности за предиван одмор у оази мира и тишине.

Идеалан смештај за комфоран и активни одмор, на свежем ваздуху, без аеро загађења, местом за колективни одмор и разоноду, са много стаза за пешачење у непосредној близини самог објекта, за истинске заљубљенике природе и рекреације.

Изолован од градске буке и гужве, новоизграђени објекат са 8 трокреветних соба, које поред кревета, поседују наткасне и гардеробне ормаре, LCD TV, као и бесплатни WI-FI интернет, засебно модерно урађено купатило, па се у свакој соби можете сасвим лепо сместити и одморити.

У оквиру смештаја постоји и кухиња, само за наше госте, где се служе традиционални специјалитети српске кухиње, а у јеловнику претендују органска јела са свежим производима набављеним у непосредном комшилуку. Лепа башта у ограђеном дворишту право је место да уживате у кафици или освежавајућим домаћим соковима и домаћом “шљивом” , а ту је и настрешница са много хладовине испод ораха, где можете и сами спремати јела у котлићу, роштиљ, као и окретати надалеко познато сокобањско јагње или прасе на ражњу.

Такође за наше госте можемо организовати и излете у позната сокобањска излетишта као и у најближе манастире.

Могућност плаћања и ваучерима, грађана Републике Србије.

Примамо организоване групе, од минимално 15 до 24 особе. У понуди од 1. маја!

Дођите да уживамо заједно!

Kontakt: Marko 065 88 37 306