Nagradni konkurs “Zima prija svima” koji je organizovala Turistička organizacija ...

Nagradni konkurs “Zima prija svima” koji je organizovala Turistička organizacija Srbije u okviru istoimene zimske promotivne kampanje zvanično je završen.

U okviru konkursa, učesnici su, uz pomoć na sajtu predloženih fotografija zimskih prizora iz Srbije, kreirali originalne pozivnice za prijatelja kojeg bi voleli da povedu na zimsko putovanje i pozivali prijatelje da ih podrže i glasaju za njihov rad. Na ovaj način kreirano je i poslato preko 700 kreativnih pozivnica za zimovanje na planinama u Srbiji.

Autori 30 radova sa najvećim brojem glasova ušli su u finale u kome je žiri birao pobednika, koji će biti nagrađen putovanjem u trajanju od 7 dana za sebe i prijatelja kojem je poslao pozivnicu, kao i osvajače utešnih nagrada.

Prema odluci žirija, pobednik konkursa je Nataša Stanković. Njena pozivnica upućena prijatelju je bila ulepšana zimskim prizorom sa Stare planine. Ona je kao glavnu nagradu osvojila sedmodnevno putovanje za dvoje na ovu planinu.

Specijalna nagrada, vikend za dvoje na Zlataru, koji dodeljuje Turistička organizacija Zlatara, pripala je Aleksandri Vojnović, koja je prijatelja pozvala upravo na ovu planinu.

Pored njih, Turistička organizacija Srbije dodeliće i deset utešnih nagrada, i to sledećim učesnicima: Dragani Skular, Milici Obradović, Anđelki Gajić, Jovani Gavrilović, Snežani Živković, Danijeli Jeremić, Valentini Vujadinov, Ivanu Rajčiću, Nadi Senderak i Marini Gajić.

Dobitnici će biti obavešteni o načinu preuzimanja nagrada elektronskom poštom u roku od 48 sati.

Turistička organizacija Srbije čestita nagrađenima, uz srdačnu zahalnost svim učesnicima i prijateljima koji su ih podržali na doprinosu promociji domaćih planinskih centara.

Izvor: Srbija.travel