BAZEN
Bazen veličine 9.6 x 4.6 m, na raspolaganju je svim gostima vile. Oko bazena nalaze se ležaljke i garniture za odmor i sunčanje. Bazen je projektovan tako da ima solarno zagrevanje vode, tako da će gostima biti dostupno kupanje i kada je spoljna temperatura u padu. Hemijski kvalitet vode je regulisan digitalnom mini laboratorijom gde kompjuter konstantno  proverava kvalitet vode i sam dozira sredstva za očuvanje optimalnog hemijskog kvaliteta vode, tj. onog najboljeg po vaše zdravlje.
ĐAKUZI
U našem hidromasažnom bazenu se možete ugodno smestiti na sedalicu, okrenuti leđa, opustiti se i uživati kada vam mlaznice vode udaraju po ramenima i vratu. Istovremeno i noge dobiju svoj mlaz pa je užitak tim veći. Boravljenje u hidromasažnoj kadi je idealno za postizanje blagostanja po celom telu. Posebna kombinacija vazduha i vode osim značajnog i neposrednog osećaja opuštanja, uzrokuje i širenje krvnih sudova sa posledicom stimulacije krvotoka, popuštanja tenzije u mišicima i pročišćavanje kože. Masaža, hromo terapeutsko delovanje podvodnih reflektora i ozon koji permanentno kruži daju fantastičan efekat.
SAUNA
Sauna je blagodat za čoveka jer toplina i znojenje umirujuće deluje na čitav čovekov živčani sustav. Opuštajuća i izrazita lakoća poslije tretmana suhom saunom čine vas zadovoljnim. Temperatura je 80-100*C i vlažnost zraka 15 %. U saunu se ulazi čiste, vlažne kože i raščešljane kose umotani u pamuk. Preporuka je 2-3 puta ulazak u saunu i boravak u njoj 10-15 min. Prilikom boravka u relax zoni možete se poslužiti toplim čajem i obavezno odmoriti u vodoravnom položaju. Ulazak u saunu je dopušten zdravim osobama, koje nemaju srčanih tegoba. Sauna trenira srce u zdravih osoba, pospešuje lučenju hormona i opšteg psihofizičkog stanja organizma. Pomaže pri odstranjivanju nečistoće kože i zateže je i čini čvršćom.
RESTORAN
Svi gosti restorana mogu probati lokalne i internacionalne specijalitete. Prostor je prilagođen organizaciji posebnih događaja poput privatnih obroka, predavanje, svečanih večera i svih vrsta proslava. Naše osoblje, naš je potencijal i sa svojom kreativnošću u pripremi hrane kao i sa svojom profesionalnošću i ljubaznošću, ponudit će Vam ono najbolje.