U susret novogodišnjim praznicima, umesto uobičajenog dočeka Nove godine, u ...

U susret novogodišnjim praznicima, umesto uobičajenog dočeka Nove godine, u Mikser Hausu se sprema petodnevni festival koji će dobrom muzikom i odabranim programom ispratiti staru i pozdraviti Novu, 2016. godinu.

Novogodišnji „Mikser Fest“ počinje već 29. decembra velikom salsa žurkom na kojoj će se plesati do jutra u latino ritmovima. Salsa večeri se tradicionalno odigravaju u prostoru Mikser Hausa, a ovoga puta sve zaljubljenike u ples očekuje najveća do sada žurka tog tipa na kojoj su podjednako dobrodošli profesionalni plesači, kao i oni koji još uvek nisu savladali tehniku plesnih koraka.

Dan pre velikog dočeka, Savamala će biti u znaku najboljeg hip – hopa, uz koncert tri sastava koja u poslednje vreme privlače veliku pažnju publike. 30. decembra u 21.00 čas, publika će uživati u koncertu grupa Whoo See, Stereo Banana i Iskaz.

31. decembar biće u znaku „Revolucije ljubavi“ jer Novu godinu dočekujemo na velikom „Love Revolution“ partiju koji ima za cilj da sve prisutne naoruža pozitivnom energijom dovoljnom za čitavu narednu godinu. Uz odabrane DJ setove muzike 80-tih, EDM-a i specijalne goste sa domaće muzičke scene, „Love Revolution“ će poslati poruke mira, tolerancije i pre svega ljubavi, sile koja čak i u teškim vremenima razaranja koja su obeležila godinu za nama, daje veru u bolje sutra.

Ulazak u 2016. godinu slavimo uz ritmove, po mnogima, najveselije muzike na svetu – tradicionalne irske muzike, maestralno spojene sa elementima popa i roka. Jedan od najomiljenijih bendova sa ovih prostora, Orthodox Celts, nastupiće 01. januara u 21.00.

Novogodišnji „Mikser Fest“, zatvara se povratničkim koncertom jednog od najuticajnijih rok sastava bivše Jugoslavije, i to nakon više decenija pauze u klupskim nastupima. Veliki koncert Riblje Čorbe zakazan je za 02. januar.

Izvor: Srbija.travel