„Centar Novih Perspektiva“ i „Mikser Haus“ organizuju festival „Fest Nove ...

„Centar Novih Perspektiva“ i „Mikser Haus“ organizuju festival „Fest Nove Perspektive“ koji će u nedelju, 24. januara od 11.00 do 20.00 časova, predstaviti bogat program posvećen svesnom, zdravom i ispunjenom životu u klubu „Mikser Haus“, u beogradskoj Savamali.

Koncept festivala obuhvatiće celodnevna predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti samorazvoja, umetnosti, zdravog života, motivacije, energetskog rada, duhovnosti i primenjene psihologije, kao i i izlagački deo sa proizvodima i uslugama koji se zasnivaju na prirodnim i zdravim stilovima života.

Posetioci će imati priliku da vide prezentacije na bini sa posebno kreiranim ekskluzivnim programima, koncipirani su da inspirišu, zabave i motivišu kroz autentične, jedinstvene i inovativne primere dobre prakse muzikoterapije, orijentalnog plesa, joge za decu, Tai Chi-ja, Qi Gong-a.

Svi koji u nedelju budu u „Mikser Hauseu“, moći će i da prisustvuju na nekoliko različitih razvojnih i motivišućih predavanja, kao i da na bini posmatraju prezentacije različitih veština za negu duha i tela.

Cena ulaznice je 200 dinara.

Izvor: Srbija.travel