Odlučili ste da svoj odmor ili vikend provedete u Sokobanji, na pravom ste mestu, Sokobanja apartmani Twins su pravo mesto za vas. Apartmani Twins su novo izgradjeni i predstavljaju idealno mesto za vaš odmor. Nalaze se u jednom od najmirnijih delova Sokobanje, na sunčanoj strani reke moravice, na petnaestak minuta laganog hoda od strogog centra Sokobanje i desetak minuta od Velnes centra Sokoterme sa dva zatvorena i jednim otvorenim bazenom sa hidromasazerima. Apartmani su oporemljeni svim potrebnim i neophodnim za prijatan i nezaboravan odmor. Gostima je na raspolaganju kuhinja sa komplet posudjem i rashladnim uredjajima za hladjenje i zamrzavanje,LCD televizori sa kablovskom televizijom,wireles internet, letnjikovac, parking prostor za naše goste, veliki garderoberi za odlaganje odece, dupli peškiri deo su opreme apartmana Twins.

Telefoni:  062 825 02 62 / 018 830 574


Apartman IVA

Apartman Iva se nalazi u prizemlju porodične kuće i beličine je 30m2. Apartman ima dve odvojene prostorije u jednoj je francuski ležaj a u drugoj ugaona garnitura.Pogodan je za boravak...

Apartman Negro

Apartman Negro se nalazi u prizemlju porodične kuće i veličine je 30m2. Apartman je pogodan za boravak četvoročlane porodice.