U najlepšem delu Divčibara nalazi se Vila Marina Divčibare, objekat za smeštaj sagrađen 2009. godine po savremenim standardima gradnje i opremanja ugostiteljskih objekata za smeštaj. Vila Marina Divčibare je smeštaj koji ima sobe kapaciteta 2-3 osobe, dok apartmani mogu da posluže za boravak do 6 osoba. Sve smeštajne jedinice imaju besplatan bežični internet i kablovsku televiziju.

Vila se nalazi na samo 200 metara od centra Divčibara, na Marinkovića kosi, u blizini skijaških i pešačkih staza. Vila Marina i Divčibare su idealni za smeštaj porodica sa decom, individualnih putnika ili grupa, ljubitelja prirode i svih onih koji znaju ili nameravaju da upoznaju vrednost blagorodnog uticaja divčibarskog vazduha na čovekov organizam.

Posetite nas jer Vila Marina i Divčibare će učiniti da se osećate odlično! Sobe i apartmani u Vili Marina Divčibare!

065/22- 76 -555
vilamarina@gmail.com


Dane Dunović


Apartman Lux vila Marina

Apartman Lux je najveće površine u Vili Marini, kapaciteta do 6 osoba. Za razliku od ostalih soba i apartmana, kompletno opremljena kuhinja sadrži i rernu, mašinu za sudove i mini zamrzivač...

Apartmani u vili Marina

U Vili Marina postoje 4 apartmana kapaciteta do 5 osoba, od čega 2 apartmana sa terasom. Apartmani, takođe, sadrže LCD televizor, kablovsku televiziju, dvd uređaj, modernu komplet opremljenu...

Sobe u vili Marina

Vila Marina raspolaže sa 5 dvokrevetnih soba koje imaju bračni ležaj, dok je u 3 sobe moguće koristiti i pomoćni krevet za treću osobu. Dve sobe imaju terasu. Sobe sadrže i mini frižider.