Apartman M šarmantan, ušuškan i prijatan mali apartman koji se nalazi u neposrednoj blizini jezera, pijace, autobuske stanice, gondole i 4 supermarketa. Enterijer apartmana je drvetu i plavim tonovima. Postoji kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, spavaća soba/dnevna soba koja može da smesti 3 osobe i terasa. Terasa je velika, zastakljena, sa stočićem i klupicama. Na njoj može da se uživa bez obzira na vremenske uslove i ima pogled na baštu što omogućava miran boravak bez buke saobraćaja. Za goste su obezbeđeni mala biblioteka sa knjigama od dečijih do beletristike, TV, besplatan internet i društvene igre. Gosti apartmana takođe mogu besplatno koristiti magnetni dušek za spavanje koji blagotvorno utiče na zdravlje kao i masažer za vrat i ramena. Kuhinja poseduje sve što je neophodno za kuvanje. Postoji besplatan, javni parking ispred same zgrade. Apartman se nalazi na drugom spratu sa mezeninom, nema lift. Nema klima uređaj.

U neposrednoj blizini se nalazi jedna od najvećih atrakcija Gold Gondola kojom se stiže do vrha Tornik gde su zimi ski staze, a leti pešačke staze sa kojih se pruža prelep pogled na gotovo pola Srbije. Ako ste radije za zabavu, restorane i kafee na 5 minuta udaljenosti je centar koji pruža široku ponudu od fast food restorana do nacionalne kuhinje.

Kontakt tel: 064 8612 026 * 063 567 955


Izgled apartmana M

Apartman M se nalazi na drugom spratu zgrade u centru Zlatibor, pogodan je za boravak do tri odrasle osobe ili porodicu sa malom decom.