Apartmani Randjelović Sokobanja

Apartmani Randjelovic Sokobanja


Apartman Konak 2 na Zlatiboru će Vam pružiti sve što je potrebno da bi uživali u čarima ove naše planine. U ponudi se nalazi apartman sa spavaćom i dnevnom sobom, trpezarijom i kuhinjom, kupatilom sa tuš kabinom kao i predsobljem.

Ako tražite smeštaj na zlatiboru za jednu, dve, tri ili četiri osobe ovo može biti idealno rešenje za Vas. U apartmanu se nalaze dva kreveta, jedan bračni krevet u spavaćoj sobi a drugi je krevet na razvlačenje koji se nalazi u dnevnoj sobi. Tako da može biti idealno rešenje i za porodice sa decom.

Apartman se nalazi na Zlatiboru u okviru privatnog kompleksa, tako da je garantovana visoka udobnost gostiju ali i sigurnost.

Kontakt: 062 88 15 220

Specijalne pogodnosti za sve koji posete naš apartman na Zlatiboru

Za sve naše goste obezbedili smo specijalne pogodnosti kao što su:

  • Besplatan parking ispred zgrade u okviru kompleksa
  • Specijalne popuste za korišćenje spa centra i bazena, koji se nalaze ispred ulaza u zgradu.
  • Recepcija 24h
  • Restoran
  • Igraonica za decu
  • Besplatan internet i kalbovska televizija
  • Profesionalna lica za obezbeđenje i video nadzor čitavog kompleksa

Pored svega navedenog ističemo i odličnu lokaciju apartmana, koji se nalazi blizu centralnog trga na Zlatibru, ali je opet i dovoljno udaljen od sve buke i galame, tako da je idealan za porodice, parove ali i ljude koji žele da provedu odmor sa svojim prijateljima.


Apartman Konak 2

Apartman Konak 2 je pogodan za 4 osobe.Specijalne pogodnosti za sve koji posete naš apartman na ZlatiboruZa sve naše goste obezbedili smo specijalne pogodnosti kao što su: Besplatan parking ispred...


Apartmani Randjelović Sokobanja

Apartmani Randjelovic Sokobanja