Na atraktivnoj lokaciji, u blizini hotela i centra Zlatara, ski staze i restorana, a opet, izolovana hladom borova i okružena zelenilom, smestila se Vila Bajka – savršena za porodične odmore, daleko od gradske gužve i galame.
Vila Bajka zvaničnno postoji od 2017. godine i predstavlja sjajno mesto gde biste mogli provesti praznike, savršen vikend ili odmore u bilo koje doba godine. Vila poseduje dva apartmana koji su potpuno opremljeni svom opremom potrebnom za boravak porodice ili većeg društva na jednom mestu – kompletna kuhinja, rerna, wc/tuš, balkon/terasa, fen za kosu, pegla, peškiri i higijenski paketi. Pored toga gostima je na raspolaganju i cvetno dvorištance u kome bi deca mogla da naprave i sopstveni kutak, a odrasli na miru i hladu borica udahnu neverovatni vazduh prirode ovog kraja.
Vila je otvorena tokom cele godine, a svojim gostima pored prijatnog dočeka ljubaznih domaćina i osoblja nudi i uslugu besplatnog bežičnog interneta, tako da je pogodna i za one koji vole da se druže u prirodi, a opet da ostanu informisani i online. Svaki od apartmana opremljen je i SmartTV-om, tako da deca ili odrasli mogu imati pristup modernim aplikacijama svakodnevno.
Takođe, preko naše vile možete obezbediti i čitav niz usluga i popusta za mnoge aktivnosti tokom odmora: zatvoreni bazen, avantura park ili krstarenje Uvcem, i sl.

Kontakt:
Tel: +381611822703
E-mail: vilabajka2017@gmail.com
www.vilabajka.rs
www.facebook.com/vilabajkazlatar/