VAUČERI ZA ODMOR 2024

vaučeri za odmor u srbiji Dobro došli na sajt koji će Vam pomoći da se najlakše informišete o aktuelnom projektu Ministarstva turizma i omladine za subvecinisano putovanje u Srbiji.  Vaučeri za odmor u Srbiji, Vaučeri za letovanje u Srbiji, Vaučeri za zimovanje u Srbiji - Kako do vaučera u 2024- Lista ugostitelja za 2024 - Ko može biti korisnik vaučera u 2024.godiniPrezentacija ugostiteljskih objekata i stanodavaca u Srbiji u kojima možete izvršiti rezervaciju, smeštaja sa vaučerom.

Priče o vaučerima čujemo na svakom koraku, a da bi zaista saznali sve o načinu dobijanja vaučera ili upisa ugostitelja da izdaju smeštaj putem vaučera posetite naše stranice. Na sajtu će biti objavljivane sve aktuelne teme o vaučerima, Lista ugostitelja za 2024.godinu a na vama je samo da nas partite i pravilno se informišete. Pored obaveštenja koje izdaje Ministarstvo turizma, na ovom sajtu biće postavljene informacije i gde možete rezervisati smeštaj sa vaučerom u Srbiji, kao i opis smeštajnih jedinica kod najistaknutijih stanodavaca, najboljih domaćina i privrednih subjekta koji se nalaze u programu dodele vaučera.

Zašto se prijaviti za vaučere?

Vreme je da upoznate lepotu Srbije, i da iskoristite slobodne dane na kvalitetan način. Vrlo jednostaavno, bez previše muka možete ostvariti pravo na dobijanje vaučera  koji će vam otplatiti letovanje, produžiti već predviđeni boravak, ili omogućiti da još jednom odete na odmor u Srbiji. Zašto da ne, ljudi su bogatiji znanjem onoliko koliko putuju…

Zašto se uključiti u program Ministarstva turizma za dodelu vaučera kao ugostitelj?

Iza nas je već sedam sezona projekat Ministarstva turizma i omladine za subvecinisano putovanje u Srbiji , a rezultati ugostitelja koji su bili uključeni u ovom program je izvanredni. Naročito se značaj ovog projekta mogao videti van sezone naročito u septembru i oktobru kada je iskorišćenost kapaciteta bila skoro 100 posto, kao u avgustu, o oko 70% u novembru. Prema dosadašnjem iskustvu isplata vaučera je vršena redovno do 45 dana od dana podnošenja prijave za refundiranje vaučera. Ovim projektom možete ostvariti značajnije prihode, i skoristiti pravilnije svoje kapacitete tokom godine.