Vlada Republike Srbije budžetom za 2021. godinu je predvidela 500.000.000 dinara za novu akciju odmor uz vučer, što znaći da će u startu biti podeljeno 100.000 vaučera za subvencionisan odmor u Srbiji. Vrednost vaučera iznosi 5.000 dinara i navedeni iznos predstavlja maksimalni iznos sredstava...

Vlada Republike Srbije budžetom za 2021. godinu je predvidela 500.000.000 dinara za novu akciju odmor uz vučer, što znaći da će u startu biti podeljeno 100.000 vaučera za subvencionisan odmor u Srbiji. Vrednost vaučera iznosi 5.000 dinara i navedeni iznos predstavlja maksimalni iznos sredstava, koji korisnik može jednom u toku kalendarske godine koristiti pri subvencionisanom korišćenju usluga smeštaja u ugostiteljskim objektima, bez obzira kolika je vrednost izvršene usluge smeštaja.
Ovom prilikom Vas pozivamo da posetite naše specijalizovane turističke portale www.vaucerisrbija.com i www.srbijavauceri.com kako biste se na vreme informisali, a takodje i postavili Vaše smeštajne kapacitete jer je portal Vaučeri Srbija najposećeniji sajt za izdavanje smeštaja uz vaučer u Srbiji.
Takodje, internet platforma "eBooking Srbija" www.e-booking.rs je najposećeniji turistički sajt u regionu sa više od 500.000 poseta na mesečnom nivou preko koga možete potpuno besplatno da reklamirate Vaše smeštajne kapacitete a takodje i po najpovoljnijim cenama da rezervišete smeštaj sa vaučerom.
Postanite deo porodice eBooking.rs!